Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Romige currysaus recept
Romige currysaus recept

Romige currysaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Smelt de boter in een pan en fruit de ui zachtjes 9 minuten. Voeg de knoflook toe en fruit 1 minuut, voeg de bloem toe en bak al roerend 1 minuut. Roer de currypasta en de tomatenpuree erdoor. Haal de pan van het vuur en klop geleidelijk de bouillon erdoor. Zet de pan terug op het vuur en breng alroerend aan de kook tot de saus indikt. Laat al roerend 2.5 minuten pruttelen. Roer de room erdoor en breng al roerend tegen de kook aan. Voeg zout en peper toe. Serveer warm. Lekker bij gegrild varkensvlees of kip.

Allergenen Informatie

Voor dit romige currysaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Romige currysaus heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 1 recensie

  • Voor 1 liter curry, (Hela)fles 500 gr Ketchup (Heinz) 1/2 L water 12 eetlepels suiker 4 eetlepels Ketjap Manis (Conimex) 2 dessertlepels kerrie 2 theelepels paprikapoeder 2 theelepels zw... Lees reactie
    Case-florida gaf dit recept op 15 november 2010 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven