Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Romige kaassaus recept
Romige kaassaus recept

Romige kaassaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Smelt de boter in een pannetje, roer de bloem erdoor en verhit al roerende 1 minuut. Haal de pan van het vuur en roer geleidelijk de melk erdoor. Zet terug op het vuur en breng al roerend langzaam aan de kook tot de saus dik en glad is. Roer de kazen en de mosterd erdoor en kook op laag vuur al roerende ca. 5 minuten, of tot de kazen gesmolten zijn en de saus glad en glanzend is. Voeg zout en peper toe en naar smaak nootmuskaat. Serveer warm.

Allergenen Informatie

Voor dit romige kaassaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Romige kaassaus heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Net geprobeerd, geweldig recept, eenvoudig en toch overheerlijk bij bloemkool.
    Bezoeker gaf dit recept op 28 juli 2011 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven