Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Romige uiensaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel de uien en hak ze fijn. Verhit de boter in een brede pan en stoof hierin de uiten tot ze goudgeel zien. Giet de bouillon erbij en laat dit met de deksel op de pan koken totdat de uien gaar zijn. Pureer vervolgens de uien en roer de uien door dit mengsel. Laat dit ongeveer 5 minuten sudderen en breng op smaak met zout, witte peper en nootmuskaat.

Allergenen Informatie

Voor dit romige uiensaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven