Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Romige waterkersdipsaus recept
Romige waterkersdipsaus recept

Romige waterkersdipsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de roomkaas in een kom en roer tot hij iets zachter is. Voeg de crème fraiche toe en roer goed. Voeg de waterkers en knoflook toe, roer en voeg zout en peper toe. Zet minstens 1 uur afgedekt in de koelkast, zodat de smaken zich goed kunnen ontwikkelen. Serveer met soepstengels, crackers of rauwkost.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit romige waterkersdipsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven