Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sinaasappel-rozemarijn dressing recept
Sinaasappel-rozemarijn dressing recept

Sinaasappel-rozemarijn dressing


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de olie, azijn, sinaasappelsap en rozemarijn in de blender en maal de rozemarijn helemaal fijn. Doe in een glazen potje met deksel en voeg de overige ingrediŽnten toe. Deksel goed sluiten en 30 sec. flink schudden. Laat minstens 12 uur rusten alvorens te gebruiken. Schud vlak voor het gebruik nogmaals goed door. Wanneer geen verse rozemarijn beschikbaar is, kun je ook gedroogde rozemarijn fijn malen in de pepermolen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit sinaasappel-rozemarijn dressing recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven