Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spaghettisaus recept
Spaghettisaus recept

Spaghettisaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kruid de gehakt met de vleeskruiden en maak hiervan balletjes, iets groter dan soepballetjes. Braad deze balletjes lekker aan tot ze mooi goudbruin zijn. Voeg er, als de balletjes bijna gaar zijn, de in halve ringen gesneden uitjes aan toe en bak dit nog even mee.
Voeg er dan de tomatenpuree en flinke scheut ketchup aan toe. Om het niet droog te koken ca. 200 cc water er aan toe voegen. Verdampt dit te veel dan nog meer water. Het vocht moet vloeibaar blijven en niet dik worden.
Je kunt eventueel een half zakje spaghetti mix van knorr toevoegen.

De spaghetti koken wij altijd met een scheutje citroen in het water dan plakt het niet.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit spaghettisaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven