Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Stroganoffsaus recept
Stroganoffsaus recept

Stroganoffsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Paprika, sjalotjes en knoflook fijnsnijden. Champignons middendoor snijden. Paprika, sjalot en knoflook glazig bakken en uit de pan nemen. Champignons onder hoog vuur in zonnebloemolie bruin bakken. Paprika enz. weer toevoegen en vuur laag zetten. Flesje sjaslieksaus toevoegen. Cayennepeper toevoegen. Koksroom toevoegen. Als alles pruttelt de wodka toevoegen en laten flamberen. Direct opdienen naast het vlees.

Serveersuggesties

Voor diegene die van extra pittig houd, kan er ook nog enkele druppels Tabasco toegevoegd worden. Heerlijk bij filet pur, oftewel haasbiefstuk oftewel ossenhaas (even iets duurder, maar zo vaak eten we tegenwoordig toch geen biefstuk meer?)

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit stroganoffsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven