Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Supreme-saus recept
Supreme-saus recept

Supreme-saus


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Maak voor de SUPREME-SAUS met ontvette kalfsbouillon 1/2 liter Velouté-saus. Roer de eierdooier los met de room. Meng al roerend het roommengsel door de saus. Verdeel de boter in klontjes. Neem de pan met saus van het vuur en klop de klontjes er één voor één door. Breng de saus op smaak met zout en peper. Deze saus direct serveren. Lekker met eieren - gevogelte - varkensvlees - kalfsvlees.

Allergenen Informatie

Voor dit supreme-saus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven