Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Taoto saus recept
Taoto saus recept

Taoto saus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Neem een koekenpan en doe wat olie erin. Als het heet is, doe je de knoflookteentjes erin totdat ze bruin zijn aan allebei de kanten. Stamp eerst de gebakken uitjes fijn. Doe daarna de gebakken knoflook erbij en stamp deze fijn. Voeg tenslotte 2 eetlepels taotjosaus erbij en stamp dit er door heen. Neem een pan, doe al de ingredienten erin en beetje water erbij. Zet deze op het vuur totdat het kookt. Dan doe je maizena en een klein beetje ketjap erbij. Dit goed doorroeren. Zet alles nog 5 minuten op een zacht vuurtje en dan is het klaar.

Allergenen Informatie

Voor dit taoto saus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven