Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Thaise pinda-saus recept
Thaise pinda-saus recept

Thaise pinda-saus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Wrijf in een vijzel de pinda's, ketoembar, djinten, sereh, laos, sjalot, knoflook, lombok en tomatensaus tot een pasta. Vermeng ze met de suiker en de tomatensaus, voeg de santen toe en wrijf alles door elkaar. Breng alles in een pan aan de kook en voeg de vissaus toe. Roer alles om en temper het vuur. Laat de saus au-bain-marie nog 20 minuten sudderen en serveer.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit thaise pinda-saus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven