Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tomaten-auberginesaus recept
Tomaten-auberginesaus recept

Tomaten-auberginesaus


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Fruit de ui en paprika in de olie/boter. Voeg de tomaten toe en breng even aan de kook. Voeg de kleingesneden aubergine toe en bak deze even mee. Voeg kruiden naar smaak toe en maak af met een scheutje koffiemelk/room. Deze saus kun je zowel warm als koud serveren bij gehaktbal, hamburger, pasta, frietjes, etc Tip 1: Houd je niet van een grove saus, pureer dan alles even met een staafmixer. Tip 2: Wil je een pittiger variant, voeg dan wat sambal of een kleingesneden, rood pepertje toe.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tomaten-auberginesaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven