Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tomaten-basilicumsaus recept
Tomaten-basilicumsaus recept

Tomaten-basilicumsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel en snipper de ui en knoflook. Ontvel de tomaten en snijd ze in stukjes. Snipper de gedroogde tomaten fijn. Verhit de boter in een koekenpan en bak de ui met knoflook 5 minuten op laag vuur. Voeg de tomaten en gedroogde tomaten met majoraan toe en breng het al roerend aan de kook. Laat de saus 2 5 minuten al roerend zachtjes pruttelen. Breng de saus op smaak met zout. Voeg de basilicum en roer het geheel goed door elkaar. Lekker met pasta en geraspte kaas.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tomaten-basilicumsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven