Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tomatenpesto recept
Tomatenpesto recept

Tomatenpesto


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snipper de sjalot en de tenen knoflook. Fruit het sjalotje en de knoflook in wat olijfolie op halfhoog vuur in 2 minuten. Voeg hieraan toe de tomatenpuree en laat het 2 minuten mee bakken. Pureer het afgekoelde mengsel samen met de rest in de keukenmachine. Schenk in een dun straaltje de olijfolie toe en pureer het dan tot een gladde pasta. Breng het op smaak met peper en zout. Eet smakelijk.

Serveersuggesties

Heerlijk op warm gebakken pistoletje met wat rauwkost.

Allergenen Informatie

Voor dit tomatenpesto recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven