Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tomatenpuree (basis voor diverse gerechten, soepen en sauzen) recept
Tomatenpuree (basis voor diverse gerechten, soepen en sauzen) recept

Tomatenpuree (basis voor diverse gerechten, soepen en sauzen)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de gewassen, gesneden tomaten samen met wat zout (en eventueel de
oregano) in een grote pan.
Water toevoegen is NIET nodig.
Laat alles goed inkoken (de massa word steeds minder, maar wel
geconcentreerder!)
Na het inkoken kun je de pureen zeven, maar dat is niet perse
noodzakelijk. Dit kan later als je het nodig hebt ook nog.
De puree is gemakkelijk in porties in te vriezen in bijvoorbeeld een
vorm voor ijsblokjes of diepvriesdoosjes!

Serveersuggesties

Deze puree is handig als je soep wilt maken, sauzen wilt verrijken, enz.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tomatenpuree (basis voor diverse gerechten, soepen en sauzen) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven