Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tomatensaus met varkensgehakt recept
Tomatensaus met varkensgehakt recept

Tomatensaus met varkensgehakt


Ingrediënten


Bereidingswijze


Wrijf de lombok, sjalot, knoflooktenen, sereh en zout tot een pasta. Bak de gehakte knoflook in de olie en voeg de fijngewreven ingrediŽnten toe. Bak het mengsel op laag vuur goudbruin. Voeg het gehakt toe en laat het 4 minuten meebakken. Doe er de tomaat en het water bij en breng langzaam aan de kook. Voeg de vissaus en de suiker toe, breng roerend aan de kook en serveer als kruiderij bij rauwe groenten. Bijvoorbeeld een Indonesische groenten-lalab.

Allergenen Informatie

Voor dit tomatensaus met varkensgehakt recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven