Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ui-parmezaandip recept
Ui-parmezaandip recept

Ui-parmezaandip


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel de uien, snipper ze grof. Verwarm de olie in een grote pan en bak de uien goudbruin. Bestrooi ze met de suiker, karamelliseer ze goudbruin en roer regelmatig om.
Laat afkoelen.
Was de takjes tijm, schud ze droog, ris de blaadjes van de takjes en hak ze fijn.
Roer de zure room, de roomkaas, de uien, de tijm en de Parmezaanse kaas door elkaar en breng op smaak met zout en peper.

Allergenen Informatie

Voor dit ui-parmezaandip recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven