Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Uiensaus recept
Uiensaus recept

Uiensaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Hele pot mayonaise in een schaal doen. Daar doorheen de ketjap, knoflook, tabasco en koffiemelk door heen roeren. De uien in kleine stukjes snijden en door de mayonaise doen. En als laatste de peterselie er door heen doen. Opmerking: De uien wel met de hand snijden, want in een keukenmachine wordt het erg nat. Je moet een gelijke verhouding hebben met de mayonaise en de uien.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit uiensaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven