Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zelfgemaakte pastasaus met rode wijn recept
Zelfgemaakte pastasaus met rode wijn recept

Zelfgemaakte pastasaus met rode wijn


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de uien klein. Bak deze met de geperste knoflook in de olijfolie. Voeg de blikken tomatenblokjes en de tomatenpuree toe. Voeg de gedroogde kruiden, de zontomaatjes in stukjes, de pijnboompitten toe. Voeg de bouillon en de rode wijn toe en breng het even aan de kook. Wanneer aan de kook, laat het dan op een heel laag vuur 2,5 tot 3 uur doorsudderen. Voeg tegen het einde de verse basilicum en peterselie toe, alsmede de chilipoeder, zout en peper. Bak het gehakt rul en voeg de saus toe. De overgebleven saus kan ingevroren worden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zelfgemaakte pastasaus met rode wijn recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven