Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord


Zevenbladpesto recept
Zevenbladpesto recept

Zevenbladpesto


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Pluk het zevenblad op een plek waar geen auto's rijden en waarvan je weet dat er geen onkruid-bestrijdingsmiddelen worden gebruikt.

Doe een klein plukje zevenblad in een blender en voeg 1 el olijfolie toe. Blender tot er een papje ontstaat.
Voeg dan de knoflook toe en mix goed
Voeg beetje bij beetje zevenblad / olijfolie toe
Voeg tot slot zeezout toe en proef goed
Roer vlak voor het serveren de zonnebloempitjes er door heen

Serveer met crackertjes of op zelfgebakken brood!

Serveersuggesties

Zoals bij de meeste planten geldt dit met name voor zevenblad: pluk de jonge blaadjes die nog glanzen en frisgroen zien. De smaak hiervan is voller en sterker en de structuur is mals en sappig.

Allergenen Informatie

Voor dit zevenbladpesto recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven