Bak voor de saus de groenten in de aan.
Blus af met de wijn(200 milliliter), fond en room(200 milliliter).
Laat ongeveer 30 minuten trekken.
Zeef dan de saus.
Roerbak ondertussen de asperges(1 kilo) in 1 eetlepel olie tot ze beetgaar en goudbruin zijn.
Doe er op het laatst de zeekraal bij.
Verdeel over 4 borden.
Bak de scampi(20)'s ongeveer 1 minuut in de overgebleven olie.
Leg de scampi(20)'s op de asperges(1 kilo) en geef er een witte wijn(200 milliliter) saus bij.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Geen overeenkomsten gevonden.
Gluten
Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
Koemelk
room is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
bleekselderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
Lactose
room is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
Schaaldieren
scampi is niet geschikt voor een schaaldieren-intollerantie
Sulfiet
Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
Soja
Geen overeenkomsten gevonden.
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.