Scampi's van het huis
- Herkomst Italie
- Categorie Voorgerechten
Bijpassend: hoofdgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van lekker_koken
- 1 reviews
Keukenspullen
- Pan
- Oven
Bereidingswijze
- Breng het en het bouillonblokje in een pan aan de kook.
- Laat de 's 2 minuten in de koken.
- Laat ze uitlekken en pel ze.
- Doe de in een pan en laat ze smelten.
- Hak de fijn.
- Maak de schoon en snijd hem in lange reepjes.
- Fruit de en de in de .
- Pel de knoflook en knijp hem uit boven de .
- Voeg er de peterselie en de aan toe en laat deze tot de helft inkoken.
- Voeg de , de en de aan toe en breng dit alles aan de kook.
- Eindig met de 's en de aan toe te voegen.
- Kruid met .
- Verdeel dit scampimengsel over 4 vuurvaste potjes en bestrooi met geraspte gruyere en zet ze in een voorverwarmde oven op 200 graden C.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Geflambeerde scampi's435m
-
Recept
Scampi's in roomsaus420m
-
Recept
Scampi diablo440m
-
Recept
Salade van Scampi's425m
-
Recept
Scampi in marinade42u5m
-
Recept
Kus van het varken420m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in visbouillon
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in visbouillon en wijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in visbouillon en wijn
- visbouillon, boter, kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, room, kaas
- kaas kan sporen bevatten van mosterd en Allergie in mosterd
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in visbouillon
- boter, room, kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- scampi en garnalen is niet geschikt voor een schaaldieren-intollerantie
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd en wijn
- Sporen van soja kunnen voorkomen in visbouillon
- visbouillon is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout en peper
Reacties op dit recept (1)
Scampi's van het huis heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 93 kcal | 4% | 372 kcal |
Vetten | 5 g. | 8% | 20 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 2 g. | 0% | 8 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |