Scampi's
- Herkomst Belgie
- Categorie Vis en schaaldieren
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van chico
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Braadpan
Bereidingswijze
- Smelt de knoflookboter in een steelpannetje, snipper de fijn en stoof deze lichtjes samen met de poeder in de boter.
- Maak met de , en een bechamel sausje en kruid met wat , en .
- Kook ondertussen de zoals vermeld op de verpakking.
- Pel de 's, doe in een braadpan de en laat ze verhitten.
- Versnipper hierin de 4 teentje knoflook en bak hierin de 's tot ze klaar zijn.
- Voor het serveren de door de kerriesaus roeren,
Ook lekker om te maken
Variaties op Scampi's
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Scampi's op Chinese wijze | 2 | Vis en schaaldieren |
Scampi's | 2 | Vis en schaaldieren |
Scampi's in roomsaus | 1 | Voorgerechten |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippenbouillon
- kippenbouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem en tagliatelle
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in kippenbouillon
- kippenbouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk en room
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillon
- melk en room is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- scampi is niet geschikt voor een schaaldieren-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 523 kcal | 26% | 2092 kcal |
Vetten | 2 g. | 4% | 8 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 106 g. | 41% | 424 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |