Schnitzel-gehaktschotel

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven
  • Rasp
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 175 graden (hete lucht 150 graden).
    Maak de schoon en halveer ze eventueel (afhankelijk van de grootte).
    Pel en snipper de .
    Dep de schnitzels droog, en halveer ze in de lengte.
    Roer de , de ajvar en 75 ml water door elkaar en breng op smaak met .
    Verhit 2 eetlepels olie in een grote pan.
  2. Bak er de schnitzels portiegewijs 2-3 minuten per zijde, breng op smaak met en .
  3. Neem uit de pan.
  4. Bak het rul in het bakvet, neem uit de pan
    Verhit 1-2 eetlepels olie in de pan, bak er de en de er in aan, voeg het toe en breng op smaak met en .
    Voeg de ajvarroom toe.
    Vet de ovenschaal in met boter en leg de schnitzels erin.
    Verdeel er het gehaktmengsel overheen,
    Bak ca. 1 uur en 30 minuten in de oven, rasp er na 45 minuten de er grof overheen, bak verder.
    Was de , schud hem droog en hak hem fijn, bestrooi de scnitzel-gehaktschotel ermee.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • klontje boter en kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom, klontje boter, kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • slagroom, klontje boter, kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Schnitzel-gehaktschotel heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Ik heb de schnitzel-gehaktschotel gemaakt. Heel erg lekker. Voor ons was ook de portie groot genoeg. Samen met de al even lekkere komkommersalade hebben we heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar. ... Lees reactie
Michel van Beek 17 april 2014

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
407 kcal
20%1628 kcal
Vetten
37 g.
53%148 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
11 g.
4%44 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Schnitzel-gehaktschotel