Schol on the roll
- Herkomst Nederland
- Categorie Vis en schaaldieren
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van lekker_koken
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Keukenmachine
- Pan
Bereidingswijze
- Kook de gaar en laat ze uitstomen.
- Verhit een pan met antiaanbaklaag en voeg 3 eetlepels toe.
- Bak de al roerend in 5 min.
- samen met de knoflook en .
- Maal het fijn in de keukenmachine en voeg de , naar smaak toe.
- Verdeel het mengsel over de en rol ze op.
- Doe de bouillon en de wijn in de pan, laat het tot de helft inkoken en doe de scholrolletjes in de pan.
- Draai het vuur laag, doe de deksel op de pan en laat het 10 min.
- op laag vuur garen.
- Haal de vis uit de pan, doe de helft van het vocht van de vis bij de en voeg de naar smaak toe.
- Zet de op het vuur en verwarm ze in het vocht met de .
- Voeg de toe aan het overige vocht en meng het tot een saus(niet meer verwarmen).
- Leg de en de vis op een bord en doe de saus over de vis.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in visbouillon
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in visbouillon en ketchup
- ketchup past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in visbouillon
- visbouillon en yoghurt kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in yoghurt
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in ketchup
- amandelen is niet geschikt voor een noten-intollerantie
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in visbouillon
- yoghurt is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in visbouillon
- visbouillon is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- zout en peper past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 111 kcal | 5% | 444 kcal |
Vetten | 3 g. | 5% | 12 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 6 g. | 2% | 24 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |