Scholfilets met Hollandse garnalen
- Herkomst Nederland
- Categorie Vis en schaaldieren
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van hoenderdaal
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Bestrooi de visfilets met en en bestuif ze met .
- Verwarm de olie in een vispan en bak de vis in 10 a 15 minuten langzaam gaar.
- Draai ze een keer om en houd ze warm.
- Verwarm de in een andere pan en bak de broodblokjes mooi bruin.
- Voeg de peterselie en de ganalen toe en breng op smaak met en .
- Bak dit gloeiend heet, verdeel de vis over 6 borden en doe de croutons er overheen.
- Serveer het gerecht met verse .
Ook lekker om te maken
-
Recept
Scholfilets met gebakken spek445m
-
Recept
Ikan bungkus (gestoomde scholfilets gewikkeld in paksoi)455m
-
Recept
Gamba's met Hollandse asperges en serranoham430m
-
Recept
Tong-zalmrolletjes in sausje van waterkers en garnalen425m
-
Recept
Kabeljauw met garnalen en frisromige citroensaus420m
-
Recept
Tong met grijze garnalen en kervel430m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- brood kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem en brood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in brood
- Sporen van ei kunnen voorkomen in brood
- brood en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in brood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in brood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 93 kcal | 4% | 558 kcal |
Vetten | 20 g. | 29% | 120 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 1 g. | 0% | 6 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |