Scholrolletjes met dillesaus

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven
  • Zeef
  • Plank
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Snijd een klein stukje van de onderkant van de af, schil ze en halveer ze.
  2. Leg de schillen en stukjes van de in een aspergepan, schenk er 1/2 liter kokend water op en laat het 10 minuten trekken.
  3. Zeef de aspergebouillon en vang het vocht op.
  4. Verwarm de oven voor op 200 graden C.
  5. Vet een evenschaal in met boter.
  6. Leg de aspergestukken in een pan en schenk de aspergebouillon erop.
  7. Kook de 5 minuten voor.
  8. Leg de met de ruwe kant naar boven op een plank en bestrooi ze met en een deel van de .
  9. Halveer de zalmplakken diagonaal en leg op elke een plakje .
  10. Haal de uit het kookvocht en bewaar het vocht.
  11. Leg op elke scholfilet 3 aspergestukjes en rol ze op.
  12. Steek ze vast met een cocktailprikker.
  13. Leg de rolletjes in de ovenschaal.
  14. Verwarm 1 deciliter kookvocht en los het bouillontablet erin op.
  15. Voeg de creme fraiche, en sherry toe.
  16. Schenk de saus over de scholrolletjes.
  17. Verwarm de rolletjes 15 minuten in het midden van de oven.
  18. Verdeel de scholrolletjes over 4 borden.
  19. Breng de saus op smaak met de rest van de .
  20. Schep de saus ove rde rolletjes.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter om in te vetten kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter om in te vetten
  • mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter om in te vetten is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zalm is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
125 kcal
6%500 kcal
Vetten
3 g.
4%12 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
3 g.
1%12 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Scholrolletjes met dillesaus