Seekh kebab (runderspiesjes)
- Herkomst India
- Categorie BBQ
- Kebab recepten
- Bereiden
- Kookboek van jaccor
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Keukenmachine
Bereidingswijze
- Maak de schoon en snijd de in stukken.
Maak de knoflook schoon en hak deze fijn.
Draai het gehakt, de en de knoflook door het fijnste blad van een keukenmachine.
Doe het mengsel in een kom, kneed goed door en meng het met de overige ingrediënten.
Kneed weer 1 minuut en zet het dan 30 minuten in de koelkast.
Vorm van het mengsel worstjes van 10 cm lang en druk ze om 6 spiesjes heen (er moet voldoende zijn voor 2 per spies).
Rooster of grilleer ze zachtjes 10 minuten tot ze gaar zijn. - Keer ze geregeld.
Serveer ze warm met een garnituur van sla, plakjes en gehakte .
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- broodkruim is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- sesamzaad is niet geschikt voor een sesam-intollerantie
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 436 kcal | 21% | 1744 kcal |
Vetten | 27 g. | 39% | 108 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 4 g. | 1% | 16 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |