Frittata met groene asperges

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Hapjespan
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Schil eventueel aan de onderkant het harde deel van de .
  2. Snijd een stukje van de onderkant af.
  3. Kook ze in ruim water 3 minuten.
  4. Neem de uit het kookvocht en snijd ze schuin in stukken.
  5. Schil de aardappelen en snijd ze in plakken.
  6. Maak de schoon en snijd hem in ringen.
  7. Verwarm de margarine in een hapjespan.
  8. Bak de plakken aardappel enkele minuten.
  9. Bak de kort mee en strooi er wat en over.
  10. Klop de los met wat en de bouillon.
  11. Schenk dit over de aardappelen en leg er de in.
  12. Laat de frittata met een deksel op de pan in ca 25 minuten gaar koken.
  13. Snijd de frittata in punten.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in vloeibare margarine en groentebouillon
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in groentebouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in vloeibare margarine
  • groentebouillon kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in vloeibare margarine en groentebouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in groentebouillon
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in vloeibare margarine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in vloeibare margarine en groentebouillon
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in vloeibare margarine
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
344 kcal
17%688 kcal
Vetten
9 g.
13%18 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
43 g.
16%86 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Frittata met groene asperges