Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardperen met gember en Japanse kwee recept
Aardperen met gember en Japanse kwee recept

Aardperen met gember en Japanse kwee


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Was de aardperen en schraap of schil ze zo dun mogelijk. Snijd alle groene delen weg, ze worden zwart gedurende het koken. Snijd de aardperen in bolletjes, schijfjes of teerlinkjes naar believen. Was de Japanse kwee en snijd de appeltjes in vieren. Haal het klokhuis met de pitten er uit. Snijd in schijfjes. Zet een potje met wat zout water op en breng aan de kook. Breng er de aardperen en de kwee in en laat koken. Onderwijl snijd je de gember in fijne schijfjes en voeg je aan de aardperen toe, evenals het takje citroenmelisse. Kruid met peper en dien op met een witte saus.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit aardperen met gember en japanse kwee recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven