Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spruitjes maar dan anders recept
Spruitjes maar dan anders recept

Spruitjes maar dan anders


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de spruitjes in koud water aan de kook komen. Giet ze af en zet ze weer op met koud water en laat ze beetgaar worden. Bak ondertussen de spekjes met de in kleine blokjes gesneden rookworst in de wok. Als de spruiten gaar zijn, giet ze bijna helemaal af (vang het vocht op) en gooi ze bij de rest in de wok. Roer dan de groente saus erbij totdat er een smeuig geheel onstaat. Het opgevangen vocht is als er te weinig in zit. Lekker met creme fraiche aardappelpuree.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit spruitjes maar dan anders recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven