Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Voorjaarsstampot met verse spinazie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de aardappels in weinig water met zout in ca. 20 minuten gaar.
Verhit de olijfolie in een wok of braadpan en laat de ui in ca. 5 minuten zacht gaar bakken. Bak de tomaatjes 2 minuten met de ui mee.
roerbak de spinazie in gedeeltes in ca. 8 minuten.
Stamp de aardappels fijn. Verwarm de melk en maak met de aardappels en de melk een droge puree. Laat de spinazie uitlekken. Schep de spinazie en de hamblokjes door de puree.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit voorjaarsstampot met verse spinazie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven