Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Eenvoudige mosselsoep recept
Eenvoudige mosselsoep recept

Eenvoudige mosselsoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de soep in een pan en vul indien nodig aan tot er een liter vocht in de pan zit. Indien u veel water moet toevoegen op smaak maken met wat zout of (een gedeelte van) een visbouillonblokje. Verwarm dit, maar laat het niet koken. Voeg de mosselen toe en laat ze goed doorwarmen maar niet koken. Doe de soep in kommen of borden en garneer met een lepel room en peterselie. Serveer met warm stokbrood en een lekker gras droge witte wijn.

Allergenen Informatie

Voor dit eenvoudige mosselsoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven