Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Waldorfsalade recept
Waldorfsalade recept

Waldorfsalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Witlof schoonmaken en fijnsnijden. Mandarijntjes uit laten lekken. In wat vocht rozijnen laten wellen. Appel schillen en in kleine blokjes snijden. Maak een dressing van wat olijfolie, zout peper, gesnipperde ui en gewelde rozijnen Witlof vermengen met de appel, mandarijntjes en de dressing. Vlak voor het serveren de walnoten door de salade mengen.

Allergenen Informatie

Voor dit waldorfsalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven