Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord


Gevuld Turks brood a la  Mexicana recept
Gevuld Turks brood a la  Mexicana recept

Gevuld Turks brood a la Mexicana


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak het gehakt in de olie met de knoflook rul voeg de ui, prei en paprika toe en bak dit nog even mee,voeg vervolgens de mix voor Chilli con Carne toe en evt wat water als dit op de verpakking van de mix staat voeg de bruine bonen en mas toeen evt de rode peper/sambal
tomatenpuree erbij en nog heel even doorwarmen. Oven voorverwarmen op ca180 graden
Snijd van bovenaf het midden(deksel van het brood af(bewaren! en hol het wat uit(zorg dat de boden intact/heel blijft!Als de Chili con Carne klaar IS, deze met bv een schuimspaan in de uitholling scheppen. Verdeel wat geraspte over de Chilli con Carne en leg het brooddeksel "terug" op zijn plaats nog wat geraspte kaas over het brood(deksel) zet het brood in de oven en laat het geheel ca 20 minuten in de oven.
Smakelijk eten.

Serveersuggesties

Lekker met een lekkere, frisse (kokommer)salade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevuld turks brood a la mexicana recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven