Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord


Gevuld Turks brood a la Mexicana recept
Gevuld Turks brood a la Mexicana recept

Gevuld Turks brood a la Mexicana


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Bak het gehakt in de olie met de knoflook rul voeg de ui, prei en paprika toe en bak dit nog even mee,voeg vervolgens de mix voor Chilli con Carne toe en evt wat water als dit op de verpakking van de mix staat voeg de bruine bonen en mas toe en evenuteel de rode peper of sambal. Rode peper in fijne reepjes snijden en van zaad en zaadlijsten ontdoen.
Tomatenpuree erbij en nog heel even doorwarmen. Oven voorverwarmen op ca 180 graden.
Snijd van bovenaf het midden deksel van het brood af(bewaren!) en hol het wat uit(zorg dat de boden intact/heel blijft!Als de Chili con Carne klaar is, deze met bv een schuimspaan in de uitholling scheppen. Verdeel wat geraspte over de Chilli con Carne en leg het brooddeksel terug op zijn plaats nog wat geraspte kaas over het brood(deksel) zet het brood inb de oven en laat het geheel ca 20 minuten in de oven.
Smakelijk eten!

Serveersuggesties

Lekker met een lekkere, frisse (kokommer)salade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevuld turks brood a la mexicana recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Gevuld Turks brood a la Mexicana heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 4 recensies

  • @Leida...Zie overige reacties...daar staat duidelijk dat ik zelf 'n pond rundergehakt heb gebruikt!
    Azuro gaf dit recept op 10 februari 2014 5 uit 5 sterren
  • Ik heb n pond rundergehakt gebruikt.
    Azuro gaf dit recept op 19 januari 2014 5 uit 5 sterren
  • Welk gehakt? Hoeveel gehakt?
    Allbertje1 gaf dit recept op 18 januari 2014 5 uit 5 sterren
  • Hoeveel gehakt heb ik hiervoor nodig?
    Leida Postma gaf dit recept op 18 januari 2014 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven