Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Makkelijke erwtensoep recept
Makkelijke erwtensoep recept

Makkelijke erwtensoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breng de spliterwten (eerst afspoelen) met anderhalf liter water, de karbonades, spekreepjes, bouillonblokjes, laurier en beetje zout aan de kook.
Laat het geheel 30 minuten sudderen. Verwijder de schuimlaag. Roer wel regelmatig door.
Haal het vlees eruit, snijd het in kleine stukjes doe het dan weer terug in pan.Verwijder de laurier. Soepgroenten erbij en nog 25 min. laten sudderen. Wel ondertussen de rookworst. Breng op smaak met peper en zout. Doe in een soepkom of bord en leg er plakjes worst op.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit makkelijke erwtensoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven