Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Stoofpot met champignons


Ingrediënten


Bereidingswijze


Leg het hacheevlees in de pan en laat het sudderen. Snijd de uien grof en de champignons in schijfjes en voeg deze toe. Voeg 250 milliliter water toe en laat het geheel 1,5 uur opstaan op een laag vuur. Roer het geheel regelmatig door.

Voeg de stoofmix (gemengd in 250 milliliter water) toe en laat het 15 minuten zachtjes doorkoken. Bak ondertussen de krieltjes goudbruin.

Serveer de stoofpot over de krieltjes en je kunt genieten van een heerlijke, gezonde maaltijd.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit stoofpot met champignons recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven