Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Avocado meloensalade met kipreepjes recept
Avocado meloensalade met kipreepjes recept

Avocado meloensalade met kipreepjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kropsla wassen, alle groentes snijden, meloen doorsnijden en bolletjes uit halen, avocado halveren, pit eruit halen en insnijden in blokjes.
Pijnboompitjes roosteren.

Paprika, ui, komkommer, avocado, meloen, kipfiletreepjes en de mosterd-dilledressing met elkaar mengen.

Kropsla verdelen over twee borden, mengsel van de groente, meloen, avocado en kipreepjes erover verdelen, vervolgengs afmaken met blokjes feta en de pijnboompitjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit avocado meloensalade met kipreepjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven