Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Champagne sorbet recept
Champagne sorbet recept

Champagne sorbet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe water, suiker en citroenrasp in een steelpan en laat 10 minuten koken. Laat afkoelen en doe het citroensap erbij. Klop de slagroom lobbig, roer de yoghurt en het citroensiroopje erdoor. Doe het mengsel in een diepvriesdoos en laat het half bevriezen. Haal het uit de vriezer, klop stevig en roer er de champagne door. Weer half bevriezen, kloppen en nu het stijfgeslagen eiwit erdoor spatelen. Zet in de vriezer tot het ijs stevig is en serveer met lange vingers of wafels.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit champagne sorbet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven