Selderijknol met ham, kaas en rijst
- Herkomst Nederland
- Categorie Groentegerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van kirstennl
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
Bereidingswijze
- Knijd de knollen overdwars in tweeën.
- Schil ze en snijd ze wat bij zodat ze makkelijk blijven staan.
- Kok ze 10 minuten in heet water met wat .
- Hol ze uit en hak de uitgehaalde massa fijn.
- Vermeng dit met de gekookte , ham en kaasblokjes, en het gehakte dat u eerst in wat boter met heeft gefruit.
- Stop dit mengsel in de knollen.
- Zet deze op een ingevet bakblik en leg over elke knol een plakje .
- Strooi daaroop wat .
- Schuif het bakblik in een voorverwarmde oven (220 graden C) en laat de knollen bakken tot de mooi gesmolten is.
- Serveer de knollen met gebakken aardappelen.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Koolraap-wortelgratin met ham450m
-
Recept
Aardappel-preischotel met ham en kaassaus415m
-
Recept
Gevulde Dolmar peper of Charlieston peper (zoete peper) met rijst435m
-
Recept
Witlof met ham en kaas uit de oven455m
-
Recept
Sperziebonen met rauwe ham en kaas425m
-
Recept
Paksoi met rijst en toebehoren425m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in boter of margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in boter of margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter of margarine en kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter of margarine en kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter of margarine kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter of margarine en kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in boter of margarine
- Sporen van vis kunnen voorkomen in boter of margarine
- kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 24 kcal | 1% | 96 kcal |
Vetten | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 3 g. | 1% | 12 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |