Shepperds Pie
- Herkomst United_kingdom
- Categorie Stoofschotels
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van 10eke
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
- Oven
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Fruit het uitje met het in wat en voeg daarna de fijngesneden en toe en bak deze een paar minuten mee.
- Voeg het gehakt toe en bak het rul.
- Los een flinke lepel op in de bouillon en voeg dit samen met de , Worcestershire sauce, beetje en het toe aan het gehaktmengsel.
- Breng op smaak met en en laat het vervolgens een uurtje zonder deksel pruttelen.
- Maak van een kilo , , en nootmuskaat een pan aardappelpuree.
- Verwarm de oven ondertussen voor tot 190 graden C.
- Als het gehaktmengsel na een uur genoeg is ingekookt, schep je het over in een ovenschaal.
- Als het gehaktmengsel na een uur nog niet genoeg is ingekookt, kook je het nog even door tot het wel genoeg is ingekookt.
- Dek het gehaktmengsel af met de aardappelpuree.
- Om een echte deluxe Shepperds Pie te maken, strooi of leg nog een laagje over het geheel.
- Laat het nog 15 minuten warmen en werk af met een paar minuutjes onder de grill.
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in runderbouillon
- runderbouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in runderbouillon
- runderbouillon, boter, kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk, boter, kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in runderbouillon
- melk, boter, kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
- Sporen van soja kunnen voorkomen in runderbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 2206 kcal | 110% | 8824 kcal |
Vetten | 6 g. | 9% | 24 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 164 g. | 63% | 656 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |