Simpele pasta
- Herkomst Italie
- Categorie Pastagerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van Joyce1979
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Snij de preien en .
- Ondertussen zet je een pan water op voor het koken van de pasta.
- Wanneer het water kookt doe je de pasta erbij met wat zout naar smaak.
Nu ga je het rullen samen met de knoflook, als het helemaal geruld is en dus gaar doe je de en erbij en dit bak je even lekker mee. - Dan doe je de puree erbij, dan de gezeefde tomatensaus, de en roer dit alles even lekker door elkaar.
- Een erbij en laat dit even inwerken.
- Wil je het zouter doe er dan naar smaak wat zout bij.
- Dan de toevoegen en klaar is de saus.
Giet de pasta af, schep deze op de borden en doe hier de saus bij. - Op tafel een apart bakje met je (eigen) geraspte .
Ook lekker om te maken
Variaties op Simpele pasta
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Simpele pasta | 1 | Pastagerechten |
Simpele pastalunch | 1 | Lunchgerechten |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillonblokje
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in bouillonblokje
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillonblokje
- pesto, kruiden, bouillonblokje, kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Sporen van noten kunnen voorkomen in pesto
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillonblokje
- kruiden kan sporen bevatten van lactose en Allergie in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillonblokje
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per pan | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 984 kcal | 49% | 1968 kcal |
Vetten | 63 g. | 90% | 126 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 25 g. | 9% | 50 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |