Sinaasappel-lange vinger taart
- Herkomst Nederland
- Categorie Taart en gebak
- Bereiden
- Kookboek van azuro
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Mix de boter met de , de en een flinke scheut tot een lekker smakende botercreme.
- De lange een voor een in de resterende wentelen en laag om laag met de botercreme in een met folie bekleedde cakevorm leggen. (lange meteen gebruiken, anders kun je er niets meer mee) Laten opstijven en daarna met een restje creme rondom besmeren.
- Mooi versieren met geraspte, gesuikerde sinaasappelschil en vlokken of schaafsel
Ook lekker om te maken
-
Recept
Creme d'Orange (voor taart en cupcakes)410m
-
Recept
Advocaattaart met lange vingers420u20m
-
Recept
Lange-vingercake met cacao420m
-
Recept
Appeltaart, zonder te bakken met lange vingers44u
-
Recept
Exotische speculaastaart met mango, sinaasappel en kumquat42u40m
-
Recept
Mango-yoghurt taart445m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in chocolade
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in chocolade
- poedersuiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- chocolade kan sporen bevatten van ei en Allergie in eierdooier
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in roomboter en chocolade
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in chocolade
- Geen overeenkomsten gevonden.
- chocolade kan sporen bevatten van lactose en Allergie in roomboter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in poedersuiker
- Sporen van soja kunnen voorkomen in chocolade
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 450 kcal | 22% | 1800 kcal |
Vetten | 23 g. | 33% | 92 g. |
Waarvan verzadigd | 14 g. | 70% | 56 g. |
Waarvan onverzadigd | 7 g. | 26% | 28 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 3 g. | 52% | 12 g. |
Koolhydraten | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 10 mg. | 1% | 40 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |