Sinaasappeltrifle met boterkoekjes voor buffet
- Herkomst Nederland
- Categorie Nagerechten
- Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Spatel
- Deegroller
- Rasp
Bereidingswijze
- Was voor de sinaasappelroom de met heet water.
- Wrijf ze droog en rasp de schil er fijn af.
- Halveer de en pers ze uit.
Breng de met de sinaasappelschil aan de kook. - Roer het en de met het sinaasappelsap glad.
- Roer het mengsel door de en breng opnieuw aan de kook en kook al roerend ca. 1 minuut op laag vuur.
- Vul een kom met de pudding en dek af met vershoudfolie.
- Laat afkoelen
Laat de ca. 15 minuten op kamertemperatuur komen.
Doe de koekjes in het diepvrieszakje en verkruimel het met een deegroller.
Klop de stijf. - Roer de pudding glad en spatel de erdoorheen.
Doe het koekkruim en de sinaasappelroom in laagjes in een mooie glazen schaal.
Roer de glad en meng met de . - Verdeel het mengsel over de pudding.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Mascarpone-frambozenroom met bitterkoekjes voor buffet415m
-
Recept
Vanillepudding met frambozen voor buffet42u30m
-
Recept
Griesmeelpudding met bessen-frambozensaus voor buffet43u25m
-
Recept
Citroentiramisu met bosvruchten voor buffet450m
-
Recept
Wijnschuim met cranberry's voor buffet440m
-
Recept
Vanilleparfait voor buffet44u20m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- suiker en frambozen past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- melk en slagroom is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- melk en slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 136 kcal | 6% | 1360 kcal |
Vetten | 2 g. | 4% | 20 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 12 g. | 4% | 120 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 8 g. | 8% | 80 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |