Klop de eierdooiers en de tot het mengsel wit is en je het kraken niet meer hoort van de (daar heb ik wel geen geduld voor, dus ik sla hem gewoon tot hij witcrémig is)
Zeef de 2 soorten bloem en schep die beetje bij beetje bij de geklopte eierdooiers, het eiwit dat je apart goed stijf hebt geklopt bijlepelen en voorzichtig omspatelen, in een beboterde springvorm gieten.
De oven heb je voorverwarmt op 200°C.
en schuif de vorm in de oven middelste richel, laten bakken (ongeveer 20 minuten, aan 150°C, hangt af van oven , op tijd eventjes controleren.
Naderhand de afgekoelde koek opensnijden en besmeren met ofwel de opgeklopte en gesuikerde ofwel met de boterroom, de chocolade(1 stuk), lichtjes smelten en uitsmeren met een borstel op een marmeren plaat die je naderhand dus opgesteven kan gebruiken als stukjes boomschors, je kan natuurlijk ook kant en klaargemaakte versieringen gebruiken, dan nog het fruit versnijden en bevallig op de spiegel van de taart draperen, dan zoals bovenvermeld, het fruit aanstippen met de lopende confituur, zodat het fruit mooi glanst.
Je zal verstomd staan van je eigen bakkunsten, smakelijk.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Sporen van pinda kunnen voorkomen in chocolade
Gluten
chocolade kan sporen bevatten van gluten en Allergie in patentbloem
Suiker
suiker, vanillesuiker, poedersuiker past niet in een suiker-arm dieet.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
chocolade kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
Koemelk
boter en chocolade kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom, boter, slagroom
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Sporen van noten kunnen voorkomen in chocolade
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
chocolade kan sporen bevatten van lactose en Allergie in slagroom, boter, slagroom
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en poedersuiker
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in chocolade
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.