Slagroomtaart

Ingrediënten

+ -
print

Voor de kapsel:

Voor vulling en afwerking:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Spatel
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Klop de eieren met de en op tot dat hij hangt (neem een vinger beslag houd deze rechtop en als het er niet van afloopt is het goed), spatel vervolgens voorzichtig gezeefde erdoor giet het geheel in een taartpan van 24 cm doorsnee en bak de kapsel gedurende 20 tot 25 minuten af in een oven van 200 graden, nadien de kapsel goed af laten koelen.
    Klop de met de en stabilisator op, snij de kapseltaart 2 maal door in lagen van 3 plakken, verdeel op de onderste laag de jam, leg de midden laag er op en vul deze met , afdekken met de bovenlaag, maskeer deze ook met , zet de zijkant aan met het spuit de taart met de resterende op en decoreer het met fruit en chocoladeschaafsel, laat de taart minimaal 2 uur voor gebruik doortrekken in de koelkast, de smaak doet hier goed aan.
25
25
25

Variaties op Slagroomtaart

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Slagroomtaart
VariatieAantalGang
Slagroomtaart2Taart en gebak
Marmelade slagroomtaart1Taart en gebak
Nectarine-slagroomtaart zonder oven1Taart en gebak

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in chocolade
  • chocolade kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • suiker en suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • chocolade kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei
  • chocolade kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • chocolade kan sporen bevatten van noten en Allergie in amandelschaafsel
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • chocolade kan sporen bevatten van lactose en Allergie in slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en suiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
taart
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
5343 kcal
267%5343 kcal
Vetten
371 g.
531%371 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
141 g.
54%141 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
275 g.
305%275 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Slagroomtaart