Klop de eieren met de en citroensap(1 theelepel) op tot dat hij hangt (neem een vinger beslag houd deze rechtop en als het er niet van afloopt is het goed), spatel vervolgens voorzichtig gezeefde bloem(150 gram) erdoor giet het geheel in een taartpan van 24 cm doorsnee en bak de kapsel gedurende 20 tot 25 minuten af in een oven van 200 graden, nadien de kapsel goed af laten koelen.
Klop de slagroom(750 gram) met de suiker(125 gram)(150 gram) en stabilisator op, snij de kapseltaart 2 maal door in lagen van 3 plakken, verdeel op de onderste laag de bosvruchten(5 eetlepels) jam, leg de midden laag er op en vul deze met slagroom(750 gram), afdekken met de bovenlaag, maskeer deze ook met slagroom(750 gram), zet de zijkant aan met het amandelschaafsel(100 gram) spuit de taart met de resterende slagroom(750 gram) op en decoreer het met fruit en chocoladeschaafsel, laat de taart minimaal 2 uur voor gebruik doortrekken in de koelkast, de smaak doet hier goed aan.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Sporen van pinda kunnen voorkomen in chocolade
Gluten
chocolade kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
Suiker
suiker en suiker past niet in een suiker-arm dieet.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
chocolade kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei
Koemelk
chocolade kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
chocolade kan sporen bevatten van noten en Allergie in amandelschaafsel
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
chocolade kan sporen bevatten van lactose en Allergie in slagroom
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en suiker
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in chocolade
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.