Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Geen overeenkomsten gevonden.
Gluten
cakemeel is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
Suiker
suiker en suiker past niet in een suiker-arm dieet.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
Koemelk
Geen overeenkomsten gevonden.
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
Geen overeenkomsten gevonden.
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en suiker
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in cakemeel
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept (1)
Slanke cake heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie RESET
Op de ingredientenlijst van Blue band light staan geen ingredienten die afkomstig zijn van melk.
Dus becel light is ook geschikt bij een lactose intolerantie of koemelkallergie.
Door de goede vetten... Lees reactie
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.