Slavinken met gestoofde peren
- Herkomst Nederland
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van sacha
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Aluminiumfolie
- Braadpan
- Pan
Bereidingswijze
- Schil de peren en besprenkel ze met 0,5 eetlepel .
- Pel de pellen en snijd ze in vieren.
- Verhit daarna in een braadpan de .
- Bak vervolgens de met de slavinken in ca. 5 minuten iets bruin.
- Leg de peren erbij in de pan en voeg zoveel kokend water toe dat de peren bijna onderstaan.
- Voeg daarna de , de stroop en de rest van het toe.
- Kook de peren, afgedekt, in ca. 1,5 uur gaar.
- Schep daarna de peren, de slavinken en de met een schuimspaan uit de pan en leg ze op een schaal.
- Houd het onder een deksel of aluminiumfolie warm.
- Kook het kookvocht op een hoog vuur in ca. 5 minuten iets in en breng op smaak met en .
- Knip de boven de peren in kleine stukjes.
- Serveer tenslotte met wat stoofvocht en gekookte aardappels.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Slavinken in pepersaus415m
-
Recept
Gestoofde ossenstaart42u10m
-
Recept
Gestoofde Kip Tandoori41u15m
-
Recept
Gestoofde karbonade met mediterrane witte bonen420m
-
Recept
Daging dan kentang (gestoofde runderlappen met gebakken aardappelen)43u
-
Recept
Daging madura (gestoofde runderlappen in knoflook)43u
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suikerstroop
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 88 kcal | 4% | 352 kcal |
Vetten | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 14 g. | 5% | 56 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |