Smoor van runderriblappen met kokosmelk en Indische kruiden
- Herkomst Indonesie
- Categorie Stoofschotels
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van gdamwijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Braadpan
- Pan
Bereidingswijze
- Voorbereiden:
- Snipper de gepelde .
- Snijd het vlees in dobbelstenen.
- Pel de .
- Bereiden:
- Verhit de olie in een braadpan.
- Bak het vlees snel aan alle kanten aan en bestrooi het daarna met .
- Voeg de gesnipperde en uit de knijper, het , salamblaad, laospoeder en toe.
- Schep alles door het vlees en giet de bouillon en ketjap in de pan.
- Breng aan de kook.
- Temper de hittebron en laat het vleesmengsel, eventueel met een vlamverdeler onder de pan, ongeveer 1 ½ uur zachtjes stoven.
- Haal het uit de pan.
- Giet de in de pan en breng aan de kook.
- Roer de door het vlees en laat alles, zonder deksel, nog eens 5 minuten zachtjes pruttelen.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Rundvlees met Indische kruiden42u
-
Recept
Indische Hachee43u55m
-
Recept
Goulash van paprika, courgette en champignons42u30m
-
Recept
Hertenstoof met rookspekjes en provenciale kruiden42u15m
-
Recept
Stoofpot van witte bonen en winterpeen41u30m
-
Recept
Tajine van kalfsvlees met pruimen en rozijnen41u30m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in vleesbouillon
- vleesbouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap manis
- ketjap manis past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in vleesbouillon
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in vleesbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in vleesbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- vleesbouillon kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap manis
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 1621 kcal | 81% | 3242 kcal |
Vetten | 125 g. | 179% | 250 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 16 g. | 6% | 32 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |