Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Broodje van bladerdeeg gevuld met kaas /ham recept
Broodje van bladerdeeg gevuld met kaas /ham recept

Broodje van bladerdeeg gevuld met kaas /ham


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Ontdooi de plakjes bladerdeeg. Doe op elk plakje bladerdeeg een lapje kaas en een lapje ham en besmeer dit met wat honingmosterd. De plakjes kaas moeten 1/3 van het bladerdeeg bedekken. Vouw er mooie pakketjes van en bestrijk ze met koffiemelk of eigeel. Doe ze in een voorverwarmde oven van 200 graden celsius en bak ze in 10 minuten goudbruin.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit broodje van bladerdeeg gevuld met kaas /ham recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven